Hoe het allemaal begon…

“Zeg schat, ik werd vandaag gebeld door iemand van Personeelszaken. Ze hebben een vacature waar ik heel goed op zou matchen. Of ik misschien eventueel interesse zou hebben. O ja, het is trouwens wel in Cairo.”

En zo begon het. Op een doodnormale dinsdag een aantal maanden terug inmiddels alweer. En voor we het wisten, stond ons leven totaal op z’n kop. Er moest van alles geregeld en gedaan worden en voor we het wisten, was Piebe al vertrokken en bleef ik achter in een leeg huis.

En daar zit ik nog. Maar… niet lang meer! Deze week rond ik mijn werk af, regel ik de laatste zaken en stap ik op het vliegtuig mijn nieuwe leven tegemoet. My Life as a Trophy Wife…

Advertenties

3 gedachtes over “Hoe het allemaal begon…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s