Speeltuin voor grote mensen

Op 30 juni loopt ons halfjaarabonnement af bij de Club (die waar je dus alles kunt doen wat je in je leven zou willen doen, door een vriend van ons doeltreffend omschreven als ‘speeltuin voor grote mensen’). Het bevalt vooral mij erg goed om elke dag te kunnen gaan zwemmen, dus we willen nog een half jaar lid blijven. Nadat het in januari een hele uitdaging bleek om lid te worden, lijkt het me een goed idee nu ruim van tevoren al even te gaan vragen hoe we ons lidmaatschap kunnen verlengen.

Dus vandaag loop ik even langs bij het administratiekantoor. Eerst ben ik blijkbaar te vroeg, de deur zit nog dicht. Uiteraard is er nergens informatie te vinden over de openingstijden, in ieder geval niet in het Engels, dus ik heb geen idee of ze vandaag open zijn en hoe laat.

Bij de tweede poging een paar uur later is het kantoor gelukkig wel open. Het is niet druk, ik ben direct aan de beurt. De meneer achter de balie kan niet heel veel Engels en mijn Arabisch is nog niet goed genoeg voor vragen als: kan ik mijn lidmaatschap verlengen, en: wat heb ik daarvoor nodig, maar met wat handen- en voetenwerk komen we eruit. Ja, natuurlijk kan ik het lidmaatschap verlengen, geen probleem. En ik hoef dit keer geen pasfoto en ID mee te nemen en ook geen nieuw formulier in te vullen.

Klinkt goed. Voor de zekerheid herhaal ik alles even om te kijken of ik het goed begrepen heb. O ja, en hoe laat zijn ze morgen open?

De man kijkt me aan alsof ik niet helemaal wijs ben. Morgen? Verlengen kan pas over 10 dagen…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s