Summertime, and the livin’ is easy

Het was even stil op My Life As A Trophy Wife. De temperatuur in Cairo is al maanden hoog en naarmate de warmte steeds meer blijft hangen, gaat het tempo steeds verder omlaag. Ook dat van mij… De dagen glijden langzaam voorbij. De meeste Egyptenaren zoeken verkoeling aan de kust, dus in Cairo is het redelijk rustig. Summertime, and the livin’ is easy, heerlijk.

Hoogtepunt van de afgelopen weken was met vrienden een weekendje naar Sharm El Sheikh in de Zuid-Sinaï. Via via hadden we een appartementje net buiten Sharm op steenworp afstand van het strand. Azuurblauwe zee, meters diep zicht en tropische vissen bij het koraal: snorkelen maar!

Twee dagen intens genieten!

Volgens iedereen om ons heen is augustus het meest afzien, door de hoge luchtvochtigheid. En de eerste dagen van de maand was het inderdaad al direct een stuk benauwder dan afgelopen maanden. Gelukkig gaan we in deze maand lekker frisse lucht happen buiten Cairo. Salaam, tot over een paar weken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s