My Life as a Trophy Wife breidt uit!

Al ongeveer anderhalf jaar deel ik op deze blog met jullie hoe mijn leven in Egypte eruit ziet. Tot nu toe was dat vooral via verhalen en foto’s, maar ik heb nog veel meer leuke dingen achter de hand die ik op de blog niet zo makkelijk kwijt kan. Denk bijvoorbeeld aan citaten die ik opvang en filmpjes die ik op straat maak. Hoe langer ik erover na dacht, hoe groter de wens werd om My Life as a Trophy Wife uit te gaan breiden naar Facebook – waar korte berichten simpel gedeeld kunnen worden.

Vandaag is het zover: je vindt  My Life as a Trophy Wife nu ook hier: https://www.facebook.com/mlaatw/

En geen zorgen: je hoeft geen lid te zijn van Facebook om de pagina te kunnen bekijken!

De Facebookpagina is echt een uitbreiding op deze blog: ik blijf jullie hier gewoon vermaken met langere verhalen. Daarnaast post ik op Facebook allerlei extra’s. Nog veel meer My Life as a Trophy Wife dus!

piramides2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s